"Към Мене погледнете     
и спасени бъдете..."

  Главна страница
     Седмичен урок
     Проповеди
     Молитвена група
     Опитности
      Преса
      Радио
      Телевизии
      Новини
      Обяви
      Връзки
     Библейски
     Адвентни църкви
     Залез слънце
      Книги, уроци
      Аудио
      Видео
      Музика
      Презентации
     Детски кът
     Поезия
     Статии
     Венци отговаря
Екипът на sdabg.net

Отзиви

Регистрация
на сайт


Банери

"It is Written" (Писано е) е дълбоко духовно служение за разпространение на Евангелието по света. Има за цел да отрази живота на Христос по четири начина - чрез седмичната телевизията, в интернет, евангелизаторско служене в световен мащаб, християнски живот и вяра за споделяне на ресурси.
Сайтът Adventist Mission дава информация за мисията на адвентната църквата по света. Работата на мисионерите в различните краища на земята. Евангелизирането на трудните региони и мисионските проекти. Предоставена е и възможност за участие на доброволци, а също така и възможност за финансова подкрепа на различните мисии.
Geoscience Research Institute Inegrating Science and Faith е сайта на Гео-научния изследователски институт към Генералната конференция на Църквата на адвентистите от седмия ден. В него може да намерите новини с новите открития в областта на геологията и произхода на живота на земята. Трудовете на известни учени в тази област ще ви предложат своите невероятни открития, които потвърждават записаното в Библията за произхода на Земята и живота на нея. Предоставена е информация на четири езика - английски, испански, френски и португалски.
SDAnet е обществена организация, ръководена от членове на Църквата на адвентистите от седмия ден. Тя дава възможност за информация и диалог по въпросите на ученията и начина на живот на членовете на адвентната църква. SDAnet предоставя услуги чрез електронно разпространяване на новини и информация за Църквата на адвентистите и нейните членове. Тя предлага и дава възможност и на други да организарат дискусионни форуми, които помагат за открита размяна на мнения относно важни теми, представляващи интерес за Църквата на адвентистите и нейните членове. Целта е да се постигне по-добро разбиране и единство чрез диалог.
Three Angels Global Networking Организация с идеална цел за обществена полза
TAGnet е английското съкращение на "Three Angels Global Networking" (Глобална мрежа на трите ангела) - организация, която се ръководи от група адвентисти от седмия ден, желаещи да използват компютърната технология за полза на обществото. TAGnet e член на Адвентната организация на миряните (ASI).
"Целта ни е не да функционираме като издателство, а по-скоро да предоставяме възможности на адвентните църкви, училища, организации и служби, които желаят да присъстват в Световната мрежа. Ние наблягаме на развитието на цялата личност: физика, ум, емоции и духовност."
Дейностите на TAGnet: WEB хостинг, WEB дизайн, Mail хостинг, хостинг и регистрация на домейн имена, форуми, чат, Mailing списъци.
Ellen G. White Estate Official Website Официален сайт на настоятелството на книгите на Елън Г. Уайт
Настоятелството на книгите на Елън Уайт е организация, създадена по волята и завета на Елън Уайт, за да пази нейните писания, да ръководи нейната собственост, "като върши делови дейности с нея" и "осигурява отпечтаването на нови преводи", както и "издаване на компилации от моите ръкописи".
Туристическа база „Чаирски езера” е собственост на ЦАСД в България. Разположена е в непосредствена близост до защитената местност Чаирски езера – район, известен с естествено образували се свлачищни езера, ливади и вековни смърчови гори. Намира се на 1400 м.н.в. в чудната природа на Западните Родопи, в близост до село Триград оградена от пъстри ливади, езера и необятни иглолистни гори. Едно от най-чистите места в България. Прекрасно място за пешеходен туризъм, част от маркирания туристически маршрут х. „Студенец” – х. „Смолянски езера” – х. „Перелик” – х. „Ледницата” – с. Мугла - туристическа база „Чаирски езера” – х. „Триградски скали”.
Мястото е отправна точка за посещение на редица природни забележителности, като пещерите Дяволското гърло, Ягодинската пещера, Ледницата, Триградското и Чаирското ждрела, местността Пияната гора, резерват Шабаница.
Базата предлага отлични условия за алтернативен и екотуризъм, пешеходни маршрути и екстремни занимания. Районът предлага добри възможности за почивка на всички любители на туризма и красивата природа.
Подробна информация за Туристическата база може да получите на www.chairi.com.
Created by ULimited®