"Към Мене погледнете     
и спасени бъдете..."

  Главна страница
     Седмичен урок
     Проповеди
     Молитвена група
     Опитности
      Преса
      Радио
      Телевизии
      Новини
      Обяви
      Връзки
     Библейски
     Адвентни църкви
     Залез слънце
      Книги, уроци
      Аудио
      Видео
      Музика
      Презентации
     Детски кът
     Поезия
     Статии
     Венци отговаря
Екипът на sdabg.net

Отзиви

Регистрация
на сайт


Банери

Отзиви

Здравейте!

Наскоро научих за sdabg.net и останах много очарован от него. Поздравявам целия екип с невероятната работа, която вършат и мога да им пожелая повече сили и усърдие в това начинание. Сигурен съм, че не съм единсвения изненадан от сайта, който има за всекиго по нещо.

Малин


Здравейте!

Искам да ви поздравя за информацията, уроците и книгите, които сте качали в Адвентната мрежа. Много са полезни и е много удобно да се ползват, особено разглеждането на урока за седмицата. Бог да ви благославя да имате успех в това, което сте започнали!

Бранимира


Здравейте!

Аз съм А. М. от с. Коларово, Петричко. От 8 години съм повярвал в Бог и знам, че живота ми е сигурен, знам със сигурност, че ако днес си отида от този свят, ще бъда при моя Бог. Благодаря на Бог, че е дал хора, които да направят този сайт SDABG.NET. Много насърчаващи материали има. Аз ходя на работа всеки ден и се връщам в къщи след 21 часа. Преди да тръгна оставям компютъра да сваля материал от сайта и като се прибера е готов за гледане или слушане. Много е удобно, тъй като и събота и неделя работим. Това е като божи дар. Бог пак има грижата да ме насърчава и да общува с мен.
Чао! Бог да ви благослови за прослава на Неговото име от сега и во веки, амин!


Здравейте!

С голяма радост попаднах на този сайт, за който до сега не знаех. Живея в USA, Chicago, IL. Казвам се А. С. и съм член на църква Запад в Пловдив. Тука има много адвентни църкви с много стойностни хора, но аз все още имам езиков проблем и ми липсват проповедите на български. Добре е, че сте публикували няколко на Карев, не спирайте да го правите, ни е имигрантите имаме нужда от тази духовна храна.
Аз ползвам неограничен Internet през смартфона си и ще се радвам да получавам стих за деня на e-mail и да го чета, защото и това е част от духовната подкрепа.
И накрая да си измолим от Бог българска църква в Чикаго, защото и добре да живеем, без наша църква сякаш не живеем.

Бъдете здрави и уповаващи се!


Здравейте Боби и Елена,

Поздрав от далечна Канада - Торонто. Пише ви Н. А. от София. Много благодаря на Бога и на вас за хубавата страница на ЦАСД, където дори и толкова далеч разбирам какво става из България. А най-вече не можах да си взема урок на тръгване и толкова се зарадвах като видях, че мога да го чета и от тук.
Желая ви Божиите благословения!

С поздрав Н.


Здравейте мило семейство,

Пише ви Х. М. от Варна, понастоящем в Calgary, Canada.
Не можете да си представите какво е да си на другия край на земята и да четеш вести от България относно църквата.
Най-радостни сме за възможността да четем книги на български, поради невъзможността да се пренесат много такива. Също така и в. Християнска мисъл online е много добра идея и ни помага да сме в течение на живота в България.
Не можем да изброим всичко, но ви благодарим за работата, която правите, тя помага на много хора.
Бог да ви благослови!

Далечни канадски поздрави от сем. М


Здравейте,

Вашият сайт наистина ме впечатлява все повече и повече. Изобилната информация, възможностите за download, безплатните курсове, книги, новини, всичко това е много интересно. С изключително удоволствие следя новостите и си свалям интересни неща.

Чао от мен и успех във всичките ви дела.
Боряна


Created by ULimited®